GEOVIVER Installation_2013

DSC_8223 mont

INSTALATION TIMELAPSE

GEOVIVER es una propuesta de vivero vertical y pieza multifuncional de madera para la reactivación de los solares de Ciutat Vella, Valencia. Desarrollado por WUDstudio+mixuro para la exposición “POPUP VALENCIA. Reactiva tu ciudad” con la NAU Universitat de València y el Jardí Botànic.

GEOVIVER is a proposal for a vertical garden center and a multifunctional wood instalation for reactivating abandoned urban plots of the City Centre of Valencia. Project developed by WUDstudio+mixuro for the exhibition “POPUP VALENCIA. Reactiva tu ciudad”
with the NAU University of València and the Botanical Garden of Valencia.

2nd life:

La nau geoviver2

P1030003

P1030004

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: